Klantenservice 085 - 000 3190 Momenteel geopend
Werkdagen 10:00 - 21:00 Weekend 11:00 - 16:00
mijn reisknaller Aanmelden

Kies uit 3897 prachtige vakanties

Laatst
bekeken
Momenteel geopend 085 - 000 3190
Werkdagen 10:00 - 17:00 Weekend 11:00 - 16:00
Menu

Winterzon vakanties

Verlang jij ook zo naar de zon? Dat is niet raar, want door de warmte van de zon ben je meer ontspannen, vrolijker, socialer én energieker. Dit kan een groot verschil maken. Na een aantal weken kou is de zon enorm fijn. Bovendien zie je er met je bruin getinte huid net eventjes wat beter uit. Genoeg redenen dus om hier op www.reisknaller.nl jouw ideale zonbestemming uit te kiezen! Wij hebben een ruim aanbod aan winterzon bestemmingen en zo kan je zelfs binnen 5 dagen met je voeten op een wit strand zitten onder de palmbomen met warme temperaturen. We hebben verschillende plekken waar je naar toe kan gaan deze winter om toch nog lekker wat zon te pakken. Er is voor iedereen iets, het kiezen zelf gaat wel lastig worden daarom helpen wij je een handje met wat aantrekkelijke voorbeelden.

Gran Canaria

Grancanaria is een eiland in de Atlantische oceaan. Het Eiland kent het gehele jaar heerlijke temperaturen en is natuurlijk omringt door zee en strand. Er zijn veel prachtige hotels die variëren in prijsklasse.

Op Gran Canaria is veel te beleven. Er is een jaarlijks een groot feest genaamd carnaval in Las Palmas. Dit feest wordt al sinds 1521 gevierd. Het gaat helemaal los en iedereen is in kostuum, er zijn straatmuzikanten en veel nachtelijke feesten. Dit feest wordt elk jaar tussen 10 februari en 5 maart gevierd. Een mooie tijd om die laatste koude weken in Nederland te ontvluchten dus!

Voor de avonturiers onder ons zijn er ook veel activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan het beklimmen van de Roque Nublo. Precies in het geografische hart van Gran Canaria, in de gemeente Tejeda bevindt zich een grote rotsformatie genaamd Roque Nublo. Het is zo’n 80 meter hoog. Mocht je de dag erna spierpijn hebben is het strand altijd dichtbij.

Vaak wordt er gedacht dat dit een dure bestemming is, maar dat valt ontzettend mee. Het leven op Gran Canaria is een stuk goedkoper dan aan het vaste Spaanse land.

Marrakech

Voor de wie in de winter nog heerlijk de zon mee wilt pakken is Marrakech perfect. Het is in Marrakech het hele jaar heerlijk warm.

In Marrakech is een mooie afwisseling tussen rust en activiteiten. Er zijn vele markten en gezellige plaatsjes. Zo kan je de ene dag heerlijk aan het zwembad zitten en s avonds de stad in duiken en de andere dag een quad huren en met je vrienden naar de Palmoase. Er zijn geweldige hotels in Marrakesh die verschillen in prijs.

Wat een aanrader in Marrakesh is, is een kookcursus. De Marokkaanse keuken is geweldig en de fijne kneepjes van het vak leren is erg fijn voor als je weer in Nederland bent en het geweldige eten mist.

Als laatste raden wij aan om ’s ochtends naar het centrale plein in Marrakesh te gaan. Er is daar elke ochtend een markt. Het plein heet: Djemaa el Fna. Het is dus ideaal om hier even te overwinteren voor een korte tijd om zo weer helemaal bij te tanken!

Dubai

Wil jij echt de hitte opzoeken en lekker relaxen? Dan is Dubai een geweldige optie! Dubai kent vele hotspots die je gezien moet hebben. Het fijne aan Dubai is dat er altijd heerlijke temperaturen zijn. Er is een zee om in af te koelen en er zijn veel leuke restaurants om lekker te eten.

Een van de bekendste plekken in Dubai is natuurlijk de Burj Khalifa. Dit is het grootste gebouw ter wereld met een hoogte van 828 meter. Het is een aanrader om binnen een kijkje te nemen. In de avonden heb je de fonteinen show en het is leuk om het palmeiland te bekijken.

Waarom De Reisknaller?

De mooiste reizen hebben wij voor je samengesteld. Wij selecteren iedere dag voor jouw de mooiste bestemmingen die je met je auto, het vliegtuig of de trein maar ook met een door jouw gekozen andere manier van vervoer kan bereiken.

  • Met zorg samengesteld
  • Keuze uit mooie reizen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Zekerheid van SGR
Veilig aangesloten bij: