Klantenservice 085 - 000 3190 Opent 10:00
Werkdagen 10:00 - 21:00 Weekend 11:00 - 16:00
mijn reisknaller Aanmelden

Kies uit 3897 prachtige vakanties

Laatst
bekeken
Opent 10:00 085 - 000 3190
Werkdagen 10:00 - 17:00 Weekend 11:00 - 16:00
Menu

All inclusive hotel selectie, veel keuze!

Maaltijden en dranken zijn inbegrepen in de all-in formule. Niks te kokerellen, geen gedoe met boodschappenlijstjes, geen vaste restauranturen, geen extra uitgaven... Alleen maar genieten! 

Wat is de all inclusive formule

Het all-in pakket laat niets aan het toeval over: van ontbijt tot diner... alles is tot in de puntjes verzorgd. Maar vele Resorts bieden de klok rond een ruime keuze aan verschillende gerechten en snacks, bereid met aandacht voor detail. Lastig een keuze te maken tussen 2 heerlijke gerechten? Geen nood, ga voor beiden! In veel hotels zijn zowel overdag als ‘s avonds naar hartenlust alcoholische of alcoholvrije dranken te bestellen. Dankzij de all-in formule nip je zorgeloos van jouw glas verse mangosap aan de rand van het zwembad of geniet je van een uitstekende pinot noir op een heerlijk strand. Ook een biertje of een mooi assortiment sterke drank, een ijsje, service op het strand en roomservice zijn bij veel Resorts inbegrepen!

Relax

De dagelijkse beslommeringen achter je laten, tijd maken voor jezelf en de kinderen zien genieten in een andere omgeving, maar dan in een ander tempo. Relaxt enkele baantjes trekken in een stiltezwembad of met jouw favoriete vakantieboek aan de rand van het turquoise water tot rust komen... Wie kan dat weerstaan? Jouw all-inclusive formule biedt je vele heerlijke ontspanningsmogelijkheden. 

Ongekende keuzes in resorts

Check onze adembenemende hotels en hun omgeving en maak jouw keuze. Reisknaller.nl heeft de meest uitgebreide keuze voor jouw favoriete vakantie land!

Waarom De Reisknaller?

De mooiste reizen hebben wij voor je samengesteld. Wij selecteren iedere dag voor jouw de mooiste bestemmingen die je met je auto, het vliegtuig of de trein maar ook met een door jouw gekozen andere manier van vervoer kan bereiken.

  • Met zorg samengesteld
  • Keuze uit mooie reizen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Zekerheid van SGR
Veilig aangesloten bij: