Over ons

Ons team

Reisknaller.nl beschikt over een team van experts in de reisbranche, van jonge gedreven medewerkers, afgestudeerde studenten tot gedreven ondernemers met ervaring in verschillende branches.

Door de diversiteit in ervaringen en kennis is Reisknaller.nl voor iedereen toegankelijk maar vooral gebruiksvriendelijk. Voor ons is innovatie een motivatie!

Onze passie is de tevredenheid van onze klanten. Iedere dag doen wij als team ons best om voor jou de beste bestemming te zoeken en de beste deals te vinden. Met kwaliteit en service onderscheiden wij ons dan ook van andere aanbieders. En natuurlijk, onze naam zegt het al, super reizen voor knalprijzen!  

Wij vinden dat jouw vakantie relaxed moet zijn, met een ontsnapping uit het dagelijkse leven! Heb je vragen, dan kan je altijd even kijken onder de button veelgestelde vragen. Ook buiten werktijden willen wij al jouw vragen zo snel mogelijk beantwoorden. Mocht je vragen hebben kun je 24 uur per dag een email sturen naar contact@reisknaller.nl. Ons streven is om je binnen 24 uur een antwoord te geven.

Ik wens je heel veel plezier bij het selecteren van jouw reis op reisknaller.nl
Want jouw reisplezier begint nu! 

 

 

Waarom De Reisknaller?

De mooiste reizen hebben wij voor je samengesteld. Wij selecteren iedere dag voor jouw de mooiste bestemmingen die je met je auto, het vliegtuig of de trein maar ook met een door jouw gekozen andere manier van vervoer kan bereiken.

  • Met zorg samengesteld
  • Keuze uit mooie reizen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Zekerheid van SGR
Veilig aangesloten bij: