De mooiste vakantiehuisjes

Als je op zoek bent naar een leuk vakantiehuis dan ben je bij Reisknaller aan het juiste adres. Reisknaller heeft meer dan 7500 vakantiehuizen op prachtige bestemmingen. Of je nu lekker in de zon in Spanje wil zitten of op wintersport in de bergen een lekker huisje wil hebben. Bij Reisknaller heb je het allemaal!

Je eigen regels

Het allergrootste voordeel van een vakantiehuisje is natuurlijk de rust en de vrijheid. Je kan alles op je eigen tempo doen en je hoeft je niet aan bepaalde tijdvakken te houden voor ontbijt en lunch. Ook bepaal je natuurlijk ook zelf wat je gaat eten. Je kan lekker uitslapen en nog steeds verse broodjes eten. Je kan ook lekker in de avond nog lekker een drankje doen in je eigen huisje zonder dat je zorgen hoeft te maken over de openingstijden van de bar. Met de vakantiehuisjes van Reisknaller heb je alle rust en kan je volop met privacy genieten van je vakantie die je naar je eigen regels kan vieren.

Vakantiehuisje aan zee

Er is geen betere plek om heel tot rust te kom dan aan de kust. Lekker zwemmen in de zee en lekker in de zon genieten de hele dag. Of ben je in voor een sportieve vakantie met activiteiten zoals surfen of zeilen. Ook is het strand perfect voor een vakantie met het gezin. Lekker zandkastelen bouwen en door de golven heen springen. Oftewel een strandvakantie kan van alles bieden. Dan is het wel lekker om na een lange dag gewoon naar je eigen huisje te kunnen gaan en heerlijk weer bijkomen of juist even wegzijn van de zon. Met een vakantiehuisje aan het strand zit je dus altijd goed!

Vakantiehuisje tijdens je wintersport

Na een hele dag genieten op de piste, of het nou een drukke dag skiën was of een drukke borrel bij de après-ski. Er is dan niks beter dan lekker bijkomen en opwarmen in je eigen huisje. Een lekker drankje erbij en een spel met het hele gezin spelen. Het kan allemaal met onze vakantiehuisjes op verschillende wintersportlocaties. De beste wintersportvakanties heb je wanneer het perfect weer is maar ook wanneer het onderkomen perfect is.

Binnenlandse vakantie

Je hoeft niet eens ver weg om er lekker tussenuit te gaan. Waarom een hele dag verspillen aan rijden als je ook gewoon binnenlands op vakantie kan. Bij Reisknaller heb je ook heerlijke vakantiehuizen binnen Nederland. Heerlijk aan het strand liggen de hele dag met een huisje dichtbij. Of liever van de natuur genieten in het zuiden van het land. Reisknaller zoekt de vakantie die perfect voor jou is.

Waarom De Reisknaller?

De mooiste reizen hebben wij voor je samengesteld. Wij selecteren iedere dag voor jouw de mooiste bestemmingen die je met je auto, het vliegtuig of de trein maar ook met een door jouw gekozen andere manier van vervoer kan bereiken.

  • Met zorg samengesteld
  • Keuze uit mooie reizen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Zekerheid van SGR
Veilig aangesloten bij: