Klantenservice 085 - 000 3190 Opent 11:00
Werkdagen 10:00 - 21:00 Weekend 11:00 - 16:00
mijn reisknaller Aanmelden

Kies uit 4892 prachtige vakanties

Laatst
bekeken
Opent 11:00 085 - 000 3190
Werkdagen 10:00 - 17:00 Weekend 11:00 - 16:00
Menu

Over ons

Over Reisknaller

Al jarenlang biedt Reisknaller.nl reizen aan naar de mooiste bestemmingen. Niet alleen door de goede service en het gemak van het boeken hebben vele reizigers Reisknaller.nl gevonden, maar ook de mogelijkheid om nog vlak voor vertrek uw vakantie te boeken.

Ons team

Reisknaller.nl beschikt over een team van experts in de reisbranche, van jonge, gedreven medewerkers en net afgestudeerde studenten tot ondernemers met vele jaren ervaring in de reisbranche.

Door de diversiteit in ervaringen en kennis is Reisknaller.nl voor iedereen toegankelijk maar vooral gebruiksvriendelijk. Voor ons is innovatie een motivatie!

Onze passie is de tevredenheid van onze klanten. Iedere dag doen wij als team ons best om voor jou de beste bestemming te zoeken en de beste deals te vinden. Met kwaliteit en service onderscheiden wij ons dan ook van andere aanbieders. En natuurlijk, onze naam zegt het al, super reizen voor knalprijzen!  

Wij vinden dat jouw vakantie relaxed moet zijn, met een ontsnapping uit het dagelijkse leven! Heb je vragen, dan kan je altijd even kijken onder de button veel gestelde vragen.

Ook buiten werktijden willen wij al jouw vragen zo snel mogelijk beantwoorden. Mocht je vragen hebben kun je 24 uur per dag een email sturen naar contact@reisknaller.nl. We geven je binnen 1 werkdag antwoord.

Ik wens je heel veel plezier bij het selecteren van jouw reis op Reisknaller.nl


Want jouw reisplezier begint nu! 

 

 

Waarom De Reisknaller?

De mooiste reizen hebben wij voor je samengesteld. Wij selecteren iedere dag voor jouw de mooiste bestemmingen die je met je auto, het vliegtuig of de trein maar ook met een door jouw gekozen andere manier van vervoer kan bereiken.

  • Met zorg samengesteld
  • Keuze uit mooie reizen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Zekerheid van SGR
Veilig aangesloten bij: