Klantenservice 085 - 000 3190 Momenteel geopend
Werkdagen 10:00 - 21:00 Weekend 11:00 - 16:00
mijn reisknaller Aanmelden

Kies uit 3897 prachtige vakanties

Laatst
bekeken
Momenteel geopend 085 - 000 3190
Werkdagen 10:00 - 17:00 Weekend 11:00 - 16:00
Menu

Geld terug of omruil garantie

Voor alle boekingen tot en met 1 december 2022 geldt de Geld Terug of omruil Garantie! 

Wanneer de door jouw gekozen bestemming twee weken voor vertrek code oranje of rood  door COVID-19 krijgt dan zal Reisknaller.nl de door jou geboekte vakantie annuleren of omruilen, indien het besluit tot annulering wordt genomen krijg je de de aanbetaling/betaling op de door jou bij de boeking gebruikte bankrekening binnen twee weken teruggestort.

Je kan dus onbezorgd je vakantie boeken,Langer wachten is dus niet nodig! Klik hier om ons aanbod te bekijken!

Reisknaller annuleert je vakantie alleen bij een oranje of rood reisadvies dat geldt voor alle Nederlandse reizigers, ook na een invoering van een eventueel Corona paspoort. 

Wanneer je toch besluit om op reis te gaan en in het bezit bent van het eventuele Corona paspoort, dan zijn te nemen maatregelen daarvoor volledig onder jouw verantwoordelijkheid.

Corona Geld Terug Garantie: De voorwaarden

  • De Geld Terug omruil Garantie geldt voor jouw vakantie, wanneer er een code oranje of rood van toepassing is en met vertrek binnen twee weken. Zodra dit voor jouw boeking geldt, berichten wij je hierover.
  • Het reisadvies voor de door jou geboekte bestemming, uitgegeven door het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken wordt door Reisknaller opgevolgd. Indien het niet mogelijk is naar je bestemming af te reizen, kun je een volledige terugbetaling aanvragen binnen twee weken voor de datum dat je vertrekt. Wanneer je besluit om jouw reis om te ruilen voor een reis naar een andere bestemming, waarvoor geen code rood of oranje geldt, dan krijg je de eventuele minder kosten terug, de eventuele meerkosten zullen we bij jou in rekening brengen.
  • De terugbetaling of omruil zal door de hoofdboeker kunnen worden aangevraagd via e-mail vanaf twee weken voor de vertrekdatum.
  • Reisknaller zal het volledig betaalde bedrag terugstorten binnen twee weken na het ontvangen van de bankgegevens van de hoofdboeker.

De Geld Terug omruil Garantie geldt niet:

Voor boekingen gemaakt binnen twee weken voor vertrek, die op het moment van boeken code oranje hebben.

Indien er beperkende maatregelen op de bestemming gelden of ingevoerd worden zoals bijvoorbeeld het dragen van mondkapjes, het instellen van een avondklok,  sluiting van faciliteiten buiten de accommodatie, van bijvoorbeeld horeca, etc. 

Indien de reis door de hoofdboeker zelf wordt geannuleerd wordt er zijn dan annuleringskosten van toepassing, deze zijn volledig voor rekening van de klant. Indien de annuleringskosten lager zijn dan het reeds betaalde bedrag, dan wordt het restant teruggestort op je rekening. Wanneer de annuleringskosten hoger zijn dan het al betaalde bedrag, dan zal het restant na annulering direct moeten worden voldaan.

Waarom De Reisknaller?

De mooiste reizen hebben wij voor je samengesteld. Wij selecteren iedere dag voor jouw de mooiste bestemmingen die je met je auto, het vliegtuig of de trein maar ook met een door jouw gekozen andere manier van vervoer kan bereiken.

  • Met zorg samengesteld
  • Keuze uit mooie reizen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Zekerheid van SGR
Veilig aangesloten bij: