Klantenservice 085 - 000 3190 Momenteel geopend
Werkdagen 10:00 - 21:00 Weekend 11:00 - 16:00
mijn reisknaller Aanmelden

Kies uit 3897 prachtige vakanties

Laatst
bekeken
Momenteel geopend 085 - 000 3190
Werkdagen 10:00 - 17:00 Weekend 11:00 - 16:00
Menu

Disclaimer

Disclaimer

Reisknaller.nl doet er alles aan om de website up to date te houden. We besteden veel tijd en energie aan de website. Wij kunnen echter niet garanderen dat alle informatie op de website actueel is. In de reisbranche veranderen de prijzen en foto’s regelmatig daarom kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie van de pakketreizen.

 

De eigenaar van de website is Reisknaller.nl. Zonder schriftelijke toestemming van Reisknaller.nl heeft u geen recht om gedeeltes van de website te kopiëren, verveelvoudigen,  of openbaar te maken. Als u de website voor commerciële doeleinden wilt gebruiken heeft u toestemming nodig van Reisknaller.nl. Echter mag een deel van de website wel gebruikt worden voor commerciële doeleinden.

 

Doorlinken naar andere websites

Omdat wij u van zoveel mogelijk juiste informatie willen voorzien verwijzen wij u wel is door naar een derde website. De informatie die op deze websites staan zijn geschreven door derde. Er kunnen daarom geen rechten hieraan ontleend worden. Reisknaller.nl is daarom hier ook niet aansprakelijk voor. Reisknaller.nl zal daarom geen een aansprakelijkheid accepteren.

 

Informatie op de website en beperking garanties  

Onze website is met grote zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er onverhoopt onjuistheden staan vermeld. Het kan hierbij gaan om eventuele typefouten of eventuele veranderingen welke door de plaatselijke product verschaffer zijn gerealiseerd na het publiceren van de informatie op onze website. Wij wijzen je erop dat bij de samenstelling van de website gebruik is gemaakt van sfeerbeelden, die veelal aangeleverd zijn door de accommodatieverschaffers. Het kan dus voorkomen dat de foto’s niet geheel overeenkomen met de werkelijkheid. De teksten op onze website zijn onder voorbehoud.

De op deze website opgenomen gegevens bevatten algemene informatie en specifieke informatie met betrekking tot de door ons aangeboden producten en maken conform de voorwaarden mede deel uit van de reisovereenkomst, echter ter zake gelden de navolgende bepalingen.  

Als in onze algemene voorwaarden wordt gesproken van een publicatie, wordt daar tevens onder begrepen deze website. Deze wordt regelmatig herzien en voorzien van accurate informatie en accommodatie beschrijvingen, zodanig dat de inhoud van de reisovereenkomst mede bepaald wordt door de meest recente herziening van onze website. Indien faciliteiten bij een bepaalde accommodatie zijn beschreven, wordt door ons echter niet gegarandeerd dat al deze faciliteiten te allen tijde geopend of beschikbaar zijn (mede omdat de uitvoering afhankelijk is van het seizoen, de accommodatieverschaffer en/of de bezettingsgraad).  

Wij behouden ons uitdrukkelijk het recht voor om zonder voorafgaande berichtgeving wijzigingen aan te brengen op onze website en daarmee telkenmale het aanbod van onze producten te wijzigingen, ook al is het product opgenomen in een van onze publicaties.  

Het reisaanbod van ons is een vrijblijvend aanbod en kan dan ook zo nodig door ons worden herroepen, zelfs indien op basis van dat vrijblijvend aanbod een boeking tot stand is gekomen.  

 

 

Waarom De Reisknaller?

De mooiste reizen hebben wij voor je samengesteld. Wij selecteren iedere dag voor jouw de mooiste bestemmingen die je met je auto, het vliegtuig of de trein maar ook met een door jouw gekozen andere manier van vervoer kan bereiken.

  • Met zorg samengesteld
  • Keuze uit mooie reizen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Zekerheid van SGR
Veilig aangesloten bij: