Klantenservice 085 - 000 3190 Momenteel geopend
Werkdagen 10:00 - 21:00 Weekend 11:00 - 16:00
mijn reisknaller Aanmelden

Kies uit 4561 prachtige vakanties

Laatst
bekeken
Momenteel geopend 085 - 000 3190
Werkdagen 10:00 - 17:00 Weekend 11:00 - 16:00
Menu

Costa Dorada Knallers!

Profiteer nu van extra voordeel

De scherpste aanbiedingen naar de Costa Dorada!

Salou Knallers

 


Cambrils knallers

 


La Pineda knallers


Comarruga knallers


De Costa Dorada

Stranden om de stress te vergeten terwijl u van de beste zon geniet en een frisse duik neemt in het kristalheldere water van de Middellandse Zee. Steden met een rijk erfgoed om te ontdekken. Vermaak voor het hele gezin in PortAventura World of routes om unieke wijnen met een mediterrane smaak te proeven. Kom deze zomer naar de Costa Daurada en geniet van elk moment.

 

60 unieke stranden

Wat zijn uw favoriete stranden: houdt u van kleine verborgen baaitjes of gaat u liever naar stadsstranden? Aan de Costa Daurada kunt u kiezen uit 60 unieke stranden met fijn goudkleurig zand en aangenaam mediterraan water waarin zwemmen een waar genot is.

 

Erfgoed om te ontdekken

Tarragona, het klooster van Santa Maria de Poblet en de grotschilderingen van Rojals of Capçanes zijn enkele van de monumentale complexen aan de Costa Daurada die bovendien werelderfgoed zijn. Kom en ontdek de rijkdom van dit indrukwekkende erfgoed.

 

Duizenden smaken om te ontdekken

Olijfolie, noten, vis en vlees, evenals tuinbouwproducten, zijn de basisingrediënten van de keuken van de Costa Daurada, een uniek werelderfgoed dat goed is voor de gezondheid en spectaculair is om er met het gezin van te genieten.

 

Unieke wijnen

Al meer dan tweeduizend jaar maken we unieke wijnen aan de Costa Daurada. We nodigen u nu uit om ze genietend van een bijzonder wijntoeristisch aanbod te
proeven en indrukwekkende ervaringen op te doen in een erfgoed dat uitnodigt om te worden beleefd.

 

Bergen met talrijke mogelijkheden

Het natuurpark Montsant biedt routes om in de voetsporen van de kluizenaars te treden langs een weg die ooit door de bewoners van de Costa Daurada werd afgelegd. Daarnaast vormen de Muntanyes de Prades, die het certificaat Familietoerisme hebben, een uniek berggebied rijk aan vegetatie en bijzondere landschappen.

 

Geniet ervan terwijl u golf speelt

Zoekt u de beste bestemming om van de golfsport te genieten? Kom dan naar de Costa Daurada waar zes golfbanen, waarvan sommige een van de beste uitzichten op de Middellandse Zee hebben, op u wachten zodat u uw favoriete sport kunt beoefenen.


Inspiratie

Waarom De Reisknaller?

De mooiste reizen hebben wij voor je samengesteld. Wij selecteren iedere dag voor jouw de mooiste bestemmingen die je met je auto, het vliegtuig of de trein maar ook met een door jouw gekozen andere manier van vervoer kan bereiken.

  • Met zorg samengesteld
  • Keuze uit mooie reizen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Zekerheid van SGR
Veilig aangesloten bij: