Klantenservice 085 - 000 3190 Opent 10:00
Werkdagen 10:00 - 21:00 Weekend 11:00 - 16:00
mijn reisknaller Aanmelden

Kies uit 4899 prachtige vakanties

Laatst
bekeken
Opent 10:00 085 - 000 3190
Werkdagen 10:00 - 17:00 Weekend 11:00 - 16:00
Menu

Informatie over uitgegeven vouchers

Goed nieuws Reisknaller.nl heeft al zijn vouchers die uitstonden bij haar klanten terugbetaald! Hieronder vind je het beleid dat reisknaller heeft gevoerd M.B.T. de voucherregeling

Reisknaller heeft alle reisvouchers die uitstonden terugbetaald dan wel omgezet naar reeds uitgevoerde reizen.

Onze organisatie kan zich dus direct volledig inzetten voor het organiseren van jouw vakantieplezier.

Het voor reisorganisaties opgezette voucher fonds.

Nederlandse reisorganisaties hadden volgens de SGR- garantiefonds voor 600 miljoen euro aan corona vouchers uitstaan bij hun reizigers.

Er is afgesproken dat uiterlijk een jaar na uitgifte van deze vouchers de reissommen worden terugbetaald, dit is inmiddels door de meeste reisorganisaties gedaan.

De schatting is dat een half miljoen mensen hun voucher wilden inruilen voor “contanten”, vanwege het feit dat op  vakantie gaan onzeker bleef. /p>

Al tijdens het contracteren van alle elementen met betrekking tot het samenstellen van een reis maken wij met onze leveranciers reële afspraken om te komen tot een duurzame relatie met zowel onze klant als met onze leverancier.

Waarom De Reisknaller?

De mooiste reizen hebben wij voor je samengesteld. Wij selecteren iedere dag voor jouw de mooiste bestemmingen die je met je auto, het vliegtuig of de trein maar ook met een door jouw gekozen andere manier van vervoer kan bereiken.

  • Met zorg samengesteld
  • Keuze uit mooie reizen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Zekerheid van SGR
Veilig aangesloten bij: