Informatie over uitgegeven vouchers

Goed nieuws Reisknaller.nl heeft al zijn vouchers die uitstonden bij haar klanten terugbetaald! Hieronder vind je het beleid dat reisknaller heeft gevoerd M.B.T. de voucherregeling

Reisknaller startte haar activiteiten in december 2019, kort daarna hoorden wij van het uitbreken van het Coronavirus, daarna hebben wij per direct onze activiteiten on hold gezet en onze reizigers uitbetaald.

Onze organisatie kan zich dus direct volledig inzetten voor het organiseren van jouw vakantieplezier.

Het voor reisorganisaties opgezette voucher fonds.

Nederlandse reisorganisaties hebben volgens de SGR- garantiefonds voor 600 miljoen euro aan corona vouchers uitstaan bij hun reizigers.

Er is afgesproken dat uiterlijk een jaar na uitgifte van deze vouchers de reissommen worden terugbetaald, vanaf 17 maart 2021 is dus.

De schatting is dat een half miljoen mensen hun voucher wil inruilen voor “contanten”, vanwege het feit dat op  vakantie gaan onzeker blijft. Ter voorkoming van veel faillissementen werkt de Rijksoverheid aan een voucher fonds.

Voucher kredietregeling (voucherfonds) voor toerisme- en vakantiebranche | Coronavirus: financiële regelingen

Reisorganisaties die vouchers hebben uitgegeven kunnen gebruik maken van dit fonds. De overheid stelt zich garant voor dit fonds.

Tot 400 miljoen euro kunnen de organisaties bij het fonds lenen. Twee derde van de aangesloten reisondernemingen wil volgens de SGR gebruik maken van deze mogelijkheid, echter het voucher fonds is er nog niet.

Wij vinden het belangrijk om er voor onze klant te zijn, de klant dient een ultieme beleving te hebben tijdens de vakantie bij ons geboekt maar ook de weg naar het boeken van een reis heeft om die reden onze speciale aandacht, net zoals de aftersales voor ons erg belangrijk is.

Al tijdens het contracteren van alle elementen met betrekking tot het samenstellen van een reis maken wij met onze leveranciers reële afspraken om te komen tot een duurzame relatie met zowel onze klant als met onze leverancier.

Alhoewel uit onderzoek blijkt dat veel mensen in Nederland op vakantie zullen gaan zien wij aan het bezoek op onze website dat de interesse voor een zonvakantie naar zuid europa op dit moment enorm toeneemt.

Bekijk hier ons mooie aanbod. Via deze link

Waarom De Reisknaller?

De mooiste reizen hebben wij voor je samengesteld. Wij selecteren iedere dag voor jouw de mooiste bestemmingen die je met je auto, het vliegtuig of de trein maar ook met een door jouw gekozen andere manier van vervoer kan bereiken.

  • Met zorg samengesteld
  • Keuze uit mooie reizen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Zekerheid van SGR
Veilig aangesloten bij: