Klantenservice 085 - 000 3190 Opent 10:00
Werkdagen 10:00 - 21:00 Weekend 11:00 - 16:00
mijn reisknaller Aanmelden

Kies uit 4899 prachtige vakanties

Laatst
bekeken
Opent 10:00 085 - 000 3190
Werkdagen 10:00 - 17:00 Weekend 11:00 - 16:00
Menu

Gaat mijn vakantie door?

De Nederlandse overheid heeft voor veel bestemmingen het reisadvies veranderd naar geel of groen. Dit is goed nieuws omdat er nu meer gereisd mag worden naar verschillende landen!

Via deze link kan je zien welke bestemmingen weer geel of groen zijn. Voor de meest actuele informatie kun je naar de website van Nederland Wereldwijd gaan.

Uiteindelijk bepaalt Reisknaller of de reis wel of niet door kan gaan. Als de reis niet door kan gaan door corona dan nemen we persoonlijk contact met je op.

Wanneer de bestemming code oranje heeft is het nog onduidelijk of jouw reis doorgaat. Buitenlandse Zaken evalueert verschillende bestemmingen en past de reisadviezen dagelijks aan. Ons advies voor jou is om je goed voor te bereiden voor het geval dat de reis doorgaat. Dan ben je helemaal klaar voor je vakantie als de reisadviezen naar code geel of groen gaan.

Als de reis niet door kan gaan dan brengen wij je van tevoren op de hoogte. Dit doen we uiterlijk een week voor je vertrek. We vragen je op ons bericht te wachten.

Code oranje betekent dat Buitenlandse Zaken een verscherpt reisadvies heeft afgegeven. Dit betekent geen reisverbod maar de overheid adviseert om alleen op vakantie te gaan als het noodzakelijk is.

Als er code geel wordt afgegeven dan betekent dit dat er veiligheidsrisico’s zijn op de bestemming. Je kan alsnog op vakantie maar het is belangrijk dat je je goed voorbereidt op de reis.

Als je vakantie in 2023 geannuleerd wordt vanwege een code oranje/rood op je bestemming nadat je geboekt hebt dan wordt je reissom binnen twee weken terugbetaald (conform ANVR-voorwaarden). Dit aanbod geldt voor alle boekingen die gemaakt zijn vanaf 1 december 2022.

De SGR-bijdrage ben je altijd verschuldigd, ook als je reis geannuleerd wordt.

Waarom De Reisknaller?

De mooiste reizen hebben wij voor je samengesteld. Wij selecteren iedere dag voor jouw de mooiste bestemmingen die je met je auto, het vliegtuig of de trein maar ook met een door jouw gekozen andere manier van vervoer kan bereiken.

  • Met zorg samengesteld
  • Keuze uit mooie reizen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Zekerheid van SGR
Veilig aangesloten bij: