Klantenservice 085 - 000 3190 Momenteel geopend
Werkdagen 10:00 - 21:00 Weekend 11:00 - 16:00
mijn reisknaller Aanmelden

Kies uit 3897 prachtige vakanties

Laatst
bekeken
Momenteel geopend 085 - 000 3190
Werkdagen 10:00 - 17:00 Weekend 11:00 - 16:00
Menu

Annuleren of omboeken?

Wil je op een andere datum op vakantie (n.a.v. een wijziging door Corona) dan de datum waarop je boeking staat? Dit is bij Reisknaller mogelijk! Neem contact op met ons via e-mail of bel ons. Wij helpen je graag!

Disclaimer: Ook tijdens corona is omboeken niet gratis. Dit komt omdat luchtvaartmaatschappijen geen geld teruggeven als de boeker de vlucht annuleert op eigen initiatief. Dit kan ook het geval zijn bij hotels.

Als je bestemming een code oranje krijgt dan informeren wij je over de mogelijkheden twee weken voor je vertrekdatum.

Heb je al een vakantie geboekt of ben je voornemens dit te doen, check dan de situatie op de door jou gewenste bestemming op de link in rood hierna, maatregelen per land.

Zoals hierboven beschreven, kost annuleren bijna altijd geld als je dit uit jezelf doet. Neem contact met ons op via mail of de telefoon voor hulp bij het annuleren. Je kan alleen kosteloos annuleren wanneer het reisadvies oranje of rood is twee weken voor vertrek.

Helaas is het niet altijd mogelijk om je geld terug te krijgen van je geboekte vakantie. Dit komt doordat de airline soms wel blijft vliegen bij code oranje, helaas blijft de airline op het volgende standpunt ‘’Wij voeren de vlucht uit dus je kunt met ons naar bestemming vliegen” aan dit standpunt kunnen wij niks aan veranderen. Reisknaller ontvangt dan ook geen geld of voucher retour van de airline, het is daarom niet haalbaar voor Reisknaller om deze gelden wel aan zijn klanten terug te betalen.

Waarom De Reisknaller?

De mooiste reizen hebben wij voor je samengesteld. Wij selecteren iedere dag voor jouw de mooiste bestemmingen die je met je auto, het vliegtuig of de trein maar ook met een door jouw gekozen andere manier van vervoer kan bereiken.

  • Met zorg samengesteld
  • Keuze uit mooie reizen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Zekerheid van SGR
Veilig aangesloten bij: