Klantenservice 085 - 000 3190 Opent 10:00
Werkdagen 10:00 - 21:00 Weekend 11:00 - 16:00
mijn reisknaller Aanmelden

Kies uit 3897 prachtige vakanties

Laatst
bekeken
Opent 10:00 085 - 000 3190
Werkdagen 10:00 - 17:00 Weekend 11:00 - 16:00
Menu

Voorwaarden

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR)  

Reisknaller.nl (ABC Vakanties B.V.) is lid van de SGR en de ANVR. Onder de garantieregeling van de SGR vallen al onze reizen die wij tonen op onze website. De SGR-garantie zorgt ervoor dat als ABC Vakanties B.V. financieel onvermogen meldt bij de SGR de consument ervan verzekerd is dat hij zijn vooruitbetaalde reisgelden terug krijgt indien zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet na kan komen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Voorwaarden

Als jij een boeking hebt gemaakt bij ons op de website dan betekent dat dat je akkoord gaat met de ALGEMENE VOORWAARDEN van Reisknaller (ABC Vakanties B.V.). Daarom is het belangrijk dat je de voorwaarden goed doorleest voordat je een boeking maakt.

Reisknaller hanteert de ANVR voorwaarden met daarbij de onderstaande toevoegingen.

Annuleren?

Kiest u ervoor om uw vakantie toch te annuleren, hierbij onze annuleringsvoorwaarden:

  • Bij annulering vanaf de boekingsdatum tot de 42e kalenderdag (exclusief) vóór de vertrekdag: 50% van de reissom; 
  • Bij annulering vanaf de 42e kalenderdag (inclusief) tot de 15e kalenderdag (exclusief) vóór de vertrekdag: 75% van de reissom;
  • Bij annulering vanaf de 15e kalenderdag (inclusief) tot de 8e kalenderdag (exclusief) vóór de vertrekdag: 90% van de reissom; 
  • Bij annulering vanaf de 8e kalenderdag (inclusief) tot de vertrekdag: 100% van de reissom.

Onder reissom wordt in dit kader verstaan de door of namens de organisator gepubliceerde prijs, exclusief reserveringskosten, verzekeringspremies en bijdrage Calamiteitenfonds.

Herroeping aanbieding vanuit de Touroperator

Het aanbod van Reisknaller is vrijblijvend en kan zo nodig worden herroepen ook na aanvaarding en bevestiging vanuit de reisorganisatie. Herroeping wegens correctie van fouten van de reissom, berekening of andere fouten is toegestaan.

De herroeping door Reisknaller dient zo snel mogelijk, binnen 24 uur (reizen binnen europa en de Middellandse Zeelanden) Respectievelijk 48 uur (reizen overige bestemmingen) na de dag van de aanvaarding te geschieden onder opgaaf van reden. Als de reiziger haar/zijn vakantie boekt in het weekend, vangt de termijn voor de herroeping door de reisorganisator aan op maandagmiddag 15:00 uur. De reiziger heeft in dat geval recht op onverwijlde restitutie van de eventueel betaalde gelden. De reisovereenkomst komt daarmee te vervallen. De reisorganisatie doet dan een nieuw aanbod waarop de reiziger weer kan accepteren of afwijzen.

Herroepingsrecht vanuit consument

Bij het boeken van een vakantie bij Reisknaller.nl heeft de consument geen mogelijkheid om binnen 24 uur gebruik te maken van het herroepingsrecht. Dit komt doordat Reisknaller.nl direct na de boeking de kosten voor de reiselementen bij haar partners afrekent namens haar klanten.

Afkoelingsperiode

Reisknaller wilt je erop wijzen dat boekingen die je via onze website maakt definitief zijn. De afkoelingsperiode is niet van toepassing op onze vakantiereizen. Het herroepingsrecht is in de algemene voorwaarden uitgesloten. Voor meer informatie verwijzen we je naar de hierna volgende link: Bekijk meer info over de afkoelingsperiode.

Kennelijke Fouten

Als de reisorganisatie kennelijke fouten maakt binden deze niet aan de reisorganisatie. Dergelijke fouten en vergissingen zijn fouten en vergissingen die vanuit het perspectief van de reiziger op het eerste gezicht als zodanig kenbaar zijn of zouden moeten zijn.

Reserveren

Op het moment dat jij je boeking hebt afgerond, al je gegevens hebt doorgevoerd en akkoord bent gegaan met de algemene voorwaarden beschouwt Reisknaller je boeking als definitieve boeking. Bij annulering of wijzigingen in de boeking worden de boekingsvoorwaarden van de touroperator gehanteerd.

Boekingen op aanvraag worden beschouwt als een definitieve boeking wanneer de aanvraag akkoord bevonden is bij onze leveranciers.

Hoe lang ga ik op reis?

Let op: als je op vakantie gaat houd er dan rekening mee dat je de reisdagen altijd meetelt bij het bepalen van je reisduur. Bij een 12-daagse reis ben je 11 nachten op je vakantiebestemming. Indien je naar andere continenten op vakantie gaat dan worden de nachten die je doorbrengt in het vliegtuig ook als reisdagen/nachten meegeteld.

Reisdocumenten

Het is niet toegestaan om met een verlopen identiteitskaart of paspoort te reizen. Bij een aantal landen moet jouw paspoort of identiteitskaart nog een aantal maanden geldig zijn. Als je niet over de Nederlandse identiteit beschikt moet je altijd bij de ambassade van het land waar je naar op vakantie gaat nagaan of je over de juiste reispapieren beschikt. Reisknaller kan hier niet voor aansprakelijk worden gesteld. Je bent te allen tijde verantwoordelijk voor je eigen reispapieren. Bekijk hier welke reisdocumenten jij nodig hebt.

Privacybeleid

Reisknaller.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van zijn site en zorgt ervoor dat jouw persoonlijke informatie die jij ons verschaft vertrouwelijk wordt behandelt. Reisknaller.nl gebruikt jouw gegevens om de boeking die Reisknaller.nl voor jou verzorgd zo snel en gemakkelijk te laten verlopen. Jouw gegevens zullen niet voor andere doeleinde worden gebruikt door Reisknaller.nl. Wij zullen altijd toestemming aan je vragen voor het gebruik van je gegevens. Reisknaller.nl zal jouw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van jouw reis. Bekijk ons gehele privacybeleid hier.

Copyright

© Copyright Reisknaller 2023. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc) die je op deze site (Reisknaller.nl en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Reisknaller of zijn gelicenseerd aan Reisknaller.

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Reisknaller.

Verzekeringen afgesloten via Reisknaller

Reisknaller gaat ervan uit indien jij een reisverzekering afgesloten hebt dat je op de hoogte bent van de verzekeringsvoorwaarden van onze verzekeringspartner, de Europeesche verzekeringen. Uiteraard kun je deze bij ons opvragen.

 

 

 

Waarom De Reisknaller?

De mooiste reizen hebben wij voor je samengesteld. Wij selecteren iedere dag voor jouw de mooiste bestemmingen die je met je auto, het vliegtuig of de trein maar ook met een door jouw gekozen andere manier van vervoer kan bereiken.

  • Met zorg samengesteld
  • Keuze uit mooie reizen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Zekerheid van SGR
Veilig aangesloten bij: