Klantenservice 085 - 000 3190 Opent 10:00
Werkdagen 10:00 - 21:00 Weekend 11:00 - 16:00
mijn reisknaller Aanmelden

Kies uit 4730 prachtige vakanties

Laatst
bekeken
Opent 10:00 085 - 000 3190
Werkdagen 10:00 - 17:00 Weekend 11:00 - 16:00
Menu

actievoorwaarden Win actie €1500,-

Actie voorwaarden voor het deelnemen aan de winactie van Reisknaller.nl.

1.    De organisator van de like en win actie is Reisknaller.nl
2.    Het deelnemen is geheel kosteloos en er is geen verplichting tot aankoop om mee te doen aan de winactie. Door deel te nemen aan de winactie accepteer je de algemene voorwaarden.
3.    Reisknaller.nl is altijd in staat iemand te diskwalificeren. Een reden kan zijn het overtreden van de algemene voorwaarden of de actie te manipuleren.
4.    Om deel te nemen moet de deelnemer minstens 18 jaar of ouder zijn. 
5.    Om deel te nemen aan de winactie is het liken en delen van de post verplicht en het volgen van de pagina.
6.    Om deel te nemen is het ook verplicht om je aan te melden voor de nieuwsbrief.
7.    De winnaar wordt bekend gemaakt via de mail als de winnaar niet binnen 7 dagen reageert schuift de prijs door naar de volgende winnaar. Reisknaller.nl is niet verantwoordelijk voor het niet goed aankomen van de mail of het te laat reageren van de winnaar. Na het accepteren van de prijs gaat de winnaar er mee akkoord dat zijn of haar naam wordt gebruikt voor promotie via bijvoorbeeld de social mediakanalen zonder compensatie. De prijs wordt opgehaald op ons kantoor in … en hier wordt een foto gemaakt en deze wordt ook gebruikt als promotiemateriaal.
8.    De vakantie wordt volledig vergoed tot 1500 euro.
9.    De vakantie of prijs is niet inwisselbaar voor geld en zijn niet op naam overdraagbaar. 
10.    De uitslag van de winactie is definitief. De uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Wij behouden het recht om de winactie geheel of gedeeltelijk op te schorten of aan te passen.
11.    Reisknaller.nl behoudt zich ten alle tijden het recht om deze voorwaarden te wijzigen, zonder voorafgaande kennisgeving.
12.    Reisknaller.nl of hulppersonen zijn niet aansprakelijk voor enige eventuele vermogensschade en/of een ander nadeel door de actie. De uitsluiting van aansprakelijkheid vervalt als de schade is veroorzaakt door opzet of bewuste roekeloosheid van reisknaller.nl.
13.    Elke deelnemer gaat er mee akkoord dat zijn gegevens worden opgeslagen in de database. Ook geef je toestemming om ingeschreven te zijn voor de nieuwsbrief. Deze is ten alle tijden uit te schrijven via de e-mail of website.
14.    Het Nederlands recht is ten alle tijden van toepassing binnen deze actie.

Waarom De Reisknaller?

De mooiste reizen hebben wij voor je samengesteld. Wij selecteren iedere dag voor jouw de mooiste bestemmingen die je met je auto, het vliegtuig of de trein maar ook met een door jouw gekozen andere manier van vervoer kan bereiken.

  • Met zorg samengesteld
  • Keuze uit mooie reizen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Zekerheid van SGR
Veilig aangesloten bij: