Klantenservice 085 - 000 3190 Opent 10:00
Werkdagen 10:00 - 21:00 Weekend 11:00 - 16:00
mijn reisknaller Aanmelden

Kies uit 3897 prachtige vakanties

Laatst
bekeken
Opent 10:00 085 - 000 3190
Werkdagen 10:00 - 17:00 Weekend 11:00 - 16:00
Menu

Funchal

Madeira is een populaire Portugese eiland. Het groene eiland heeft zo veel te bieden op gebied van natuur, cultuur en sport. Ontdek het met Reisknaller.nl!

Funchal ligt in het zuiden van Madeira. Madeira ligt het westen van Marokko en hoort bij Portugal, in de buurt vind je de Canarische eilanden. De badplaats ligt op een heuvel, daardoor heb je vanaf de haven een prachtig uitzicht op de stad die zich de heuvel opklimt. De stad biedt veel voor de echte natuurliefhebber. Bekijk onze goedkope vakanties naar Funchal of lees verder.

Stranden in Funchal?

Voor de duidelijkheid, in tegenstelling tot veel vakantie plekken in Portugal biedt Funchal geen strandvakanties omdat over het gehele eiland geen strand is. Maar dat betekent niet dat je hier niet kan genieten van de zon. Ga in je resort genieten van de Portugese zon. Lig bij het zwembad en relax onder het genot van een verkoelend drankje. Dankzij de vele luxe resorts en appartementencomplexen kan je goed genieten bij het zwembad.

Activiteiten

Klaar met zonnen en zwemmen? Ga dan op tocht door de stad en gebied eromheen. Vanaf het oude centrum vertrekt een kabelbaan de berg op. Geniet onderweg van het adembenemende uitzicht. Weer naar beneden met de kabelbaan? Nee, dat doe je via de Toboggan! Een tobogan is een slee dat over de straten kan glijden. 2 bestuurders zullen de slee aanduwen en besturen terwijl jij geniet van de rit. Het is uniek en zeker het waard om te filmen.

Lekker genieten van boten

Eenmaal beneden kan je naar de haven toe gaan. Ga op een terras zitten en kijk de langsvarende boten en schepen. Neem dan zelfs een tour over het water. Zie Funchal volledig in al zijn glorie. Ook kun je op deze boottour zomaar walvissen of dolfijnen tegenkomen. Krijg een lach op je gezicht van de vriendelijke en speelse dolfijnen die langs racen. Prachtig en te gek om te zien en meemaken!

Bezienswaardigheden

Eenmaal aan land stopt de pret nog niet. Het centrum van Funchal zit volgepropt met bezienswaardigheden. Loop door het oude centrum en zie oud Funchal in al zijn glorie. Het oude centrum is opgefrist omdat het eerst een beetje depri uitzag. Maar nu is het een levendige centrum waar je maar al te graag zou willen komen. Ga open terrasje zitten en doe net alsof je tientallen jaren terug in de tijd bent!

Reisknaller.nl heeft de laagste prijzen naar Funchal. Bekijk het aanbod en ga op vakantie naar Funchal in Madeira!

 

Vertrekdatum en reisduur

reisgezelschap 1kamers
Aantal kamers
Kamer/Verblijf 1
Volwassenen
Kinderen
(2-12 jr)
Babies
(0-1 jr)
Opslaan

Bestemming

Kies plaats Geen voorkeur

Prijs p.p.

Verzorging

Accommodatietype

Vervoerstype

Vliegen vanaf:

Aantal sterren

Reviews vanaf...

Faciliteiten

Hotelketen

Er zijn helaas geen vakanties gevonden

Schakel eventuele filters uit, of kies een nieuwe selectie uit het filter menu

Waarom De Reisknaller?

De mooiste reizen hebben wij voor je samengesteld. Wij selecteren iedere dag voor jouw de mooiste bestemmingen die je met je auto, het vliegtuig of de trein maar ook met een door jouw gekozen andere manier van vervoer kan bereiken.

  • Met zorg samengesteld
  • Keuze uit mooie reizen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Zekerheid van SGR
Veilig aangesloten bij: