Wat is Mr. Travel?

Mr. Travel is jouw online reisgids. Op dit platform vind je niet alleen de mooiste en voordeligste reizen van alle grote Nederlandse touroperators, je leest er ook dagelijks tips en achtergronden over jouw favoriete vakantiebestemming. 

Wat voor reizen worden aangeboden op Mr. Travel?

Of je nou op zoek bent naar een korte stedentrip of lange zomervakantie of voordelige reis naar de sneeuw, je vindt hier altijd het meest actuele en voordelige aanbod van Nederland.
Ga direct naar een van de sites van Mr. Travel of zoek in het overzicht met landen op dit platform voor heel veel reisinspiratie.

Wie is Mr. Travel?

Wij zijn een groep ondernemers uit de vakantiewereld, de it-branche en de reisjournalistiek. Wij zetten ons iedere dag in om jouw vakantie tot een succes te maken met heel veel tips, een sterk aanbod en scherpe prijzen. Wij ondersteunen je niet alleen bij het boeken, maar helpen je ook tijdens jouw verblijf in het buitenland op weg. Heb je na je vakantie nog vragen of opmerkingen - of wil je jouw opgedane ervaringen met ons en andere gebruikers van Mr. Travel delen - ook dan zijn wij altijd bereikbaar.

Waarom zou ik een reis boeken via Mr. Travel?

Mr. Travel heeft jarenlange ervaring in de reiswereld en goede relaties met alle grote touroperators – en is bovendien als onafhankelijke adviseur niet aan één aanbieder gebonden. Hierdoor ben jij verzekerd van niet alleen het mooiste aanbod en de scherpste prijzen. 

 

Geen antwoord gevonden op je vraag?

Stel je vraag via ons ticket systeem, en ontvang binnen 24 uur een antwoord. Vermeld altijd relevante informatie zoals boekingsnummers, of klantnummers.

Naam *
Email *
Telefoon
Onderwerp
Bericht