Informatie

Binnen

"Mayrhofer (MON240)", huis 3-kamers 50 m2. Eenvoudig en doelmatig ingericht: 2 kamers, elke kamer heeft 1 2-pers bed. Uitgang naar het terras. Woonkeuken (oven, 4 keramische glas kookplaten, broodrooster, waterkoker, elektrische koffiemachine) met aparte WC, douche en tegelkachel. Terras 40 m2. Terrasmeubelen, ligstoelen (3). Let op: niet rokers woning.

Huis/residentie

Huis MAYRHOFER is gelegen op een prachtige panoramische locatie in het kleine dorpje Oberwang, 14 km van de stad Mondsee en 15 km van de Attersee, omgeven door velden, weiden en fruitbomen. Naar het centrum van Oberwang met winkels, postkantoor, bank, inkoopmogelijkheden en naar het openluchtzwembad 2 km. Naar de openbare badplaats aan de Mondsee 8 km. Parkeerplaats. Groot terras (ca. 40 m²) met tafel en stoelen, evenals 2 ligstoelen en een ontspannende schommel. Het huis is eenvoudig ingericht en geschikt voor vakantie. Sat-TV. Tegelkachel (enige verwarmingsmogelijkheid). Opmerking: Roken is in het huis niet toegestaan. Huis "Mayrhofer", vrijstaand. 2 km van het centrum van Oberwang, 14 km van het centrum van Mondsee, 8 km van het meer. Voor medegebruik: terrein. In het huis: met TV. Parkeerplaats op het terrein. Winkel 2 km, openluchtzwembad 2 km.

Faciliteiten

Kaart

Waarom De Reisknaller?

De mooiste reizen hebben wij voor je samengesteld. Wij selecteren iedere dag voor jouw de mooiste bestemmingen die je met je auto, het vliegtuig of de trein maar ook met een door jouw gekozen andere manier van vervoer kan bereiken.

  • Met zorg samengesteld
  • Keuze uit mooie reizen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Zekerheid van SGR
Veilig aangesloten bij: